2002 - Imaginati-va un copil care intr-o seara de vara descopera, cu o bucurie imensa, un roi de albine care s-a asezat pe un prun batran in fata casei. Vacanta de vara nu a fost niciodata plictisitoare insa din acel moment s-a schimbat tot!
(16 ani mai tarziu) 2018 - Imaginati-va un barbat care intr-o seara de vara iese in curte si descopera, cu o bucurie imensa, ca sotia lui i-a facut un cadou surpriza - trei familii de albine.

Nici nu stiu ce este mai trist, faptul ca au trecut cei 16 ani atat de repede sau gandul ca a fost nevoie sa treaca 16 ani pana au revenit aceste fiinte minunate in viata mea...

Copil fiind nu iti faci niciodata prea multe ganduri la cum ar putea arata viata ta mai tarziu, probabil iti imaginezi ca vei fi doctor, pilot sau poate presedinte, dar nu te gandesti ca lumea in care vei trai se va schimba atat de mult, timpul devine tot mai pretios si simplitatea vietii de copil este o dorinta tot mai rar implinita.

Indiferent cum ar fi, important e ca nu am renuntat sa visez la aceasta bucurie si simt ca aceasta postare este prima dintr-un sir de postari legate de pasiunea mea - apicultura.